Hyppää sisältöön
Järvi-Saimaan palvelut Oy
FacebookTwitter
Järvisaimaan palvelut Oy

Kuntatekniikka

Yleisen viihtyvyyden asialla

Rakennamme ja pidämme kunnossa Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan kuntien kaavatiet, hoidamme ja ylläpidämme puistot, yleiset alueet ja satamat, sekä hoidamme Rantasalmen Susimäen jäteaseman ja aluejätepisteiden toiminnan.


Kuntatekniikka Juva

Juvalla rakennamme ja pidämme kunnossa kaavatiet, hoidamme ja ylläpidämme puistot, yleiset alueet, leikkikentät, matonpesupaikat ja venepaikat, sekä varmistamme jätehuollon kierrätyspisteen toiminnan.

Liikenneväylät

Hoidettavanamme on 31,6 km Juvan kunnan kaavateitä ja 13,7 km kevyen liikenteen väyliä. Ostamme kunnossapito- ja rakentamispalvelut pääosin paikallisilta urakoitsijoilta. Talvikunnossapito hoidetaan teknisen lautakunnan hyväksymien palvelutasotavoitteiden mukaisesti.

Lisätietoja

Jätehuolto

Juvan kunnan jätehuollon järjestää ja hoitaa Keski-Savon Jätehuolto.

www.keskisavonjatehuolto.fi

Kunnan huoltotukikohdan jätteen vastaanottopiste on osoitteessa Varastotie 2, toimintaa hoitaa Järvi-Saimaan Palvelut Oy. Avoinna torstaisin klo 14–18 ja kesäisin 1.5.–30.9. myös tiistaisin klo 12–16.

Lisätietoja

Puistot ja yleiset alueet

Hoidamme Juvan kunnan puistoja, viheralueita, leikkipuistoja ja yleisiä alueita.

Lisätietoja

Lisätietoja:

Venepaikat

Ylläpitämämme Juvan kunnan venepaikat sijaitsevat Jukajärven rannalla (75 kpl maapaikkoja) ja Saimaan rannalla Siikakoskella (16 kpl laituripaikkoja).

Lisätietoja

Yhteystiedot

Matonpesupaikka

Jukajärven rannalta löytyy ympäristöystävällinen matonpesupaikka, joka on kaikkien kuntalaisten käytössä. Pesupaikka on avoinna toukokuun alkupuolelta syyskuun puoliväliin saakka.

Lisätietoja

Kuntatekniikan yhteystiedot


Kuntatekniikka Rantasalmi

Rantasalmella rakennamme ja pidämme kunnossa kaavatiet, hoidamme ja ylläpidämme puistot, yleiset alueet ja satamat, sekä varmistamme Susimäen jäteaseman ja aluejätepisteiden toiminnan.

Liikenneväylät

Hoidettavanamme on 18,5 km Rantasalmen kunnan liikenneväyliä ja 2,4 km kevyen liikenteen väyliä. Ostamme kunnossapito- ja rakentamispalvelut pääosin paikallisilta urakoitsijoilta. Kaavateiden kunnossapito hoidetaan teknisen lautakunnan hyväksymien palvelutasotavoitteiden mukaisesti.

Jätehuolto

Vastaamme aluejätepisteiden toiminnasta ja syyskuun alkuun saakka myös Susimäen jäteaseman toiminnasta. Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy hoitaa Ekopisteiden toiminnan ja 1.9.2014 alkaen myös Susimäen pienjäteaseman toiminnan.

Savonlinnan Seudun Jätehuolto Oy
Lisätietoja

Venepaikat

Ylläpitämämme venepaikat sijaitsevat Rantasalmen Mustalahden ja kirkonkylän satamissa. Mustalahdessa on 28 kolmen metrin levyistä aisapaikkaa sekä 10 poijupaikkaa laiturin päässä. Satamaan johtaa 2,1 metrin väylä Savonlinna-Varkaus laivaväylältä. Kirkonkylän satamassa on 10 venepaikkaa. Satamaan pääsee Ketveleen kanavan kautta (sulun leveys 5 m, pituus 25 m), väylän syväys on 1,3 m. Molemmista satamista löytyy myös vierasvenepaikkoja.

Lisätietoja

Yhteystiedot

Toripaikat

Vastaamme Rantasalmella myös K-marketin vieressä ja ns. Särvinmökin tontilla olevien torialueiden hoidosta.

Lisätietoja

Yhteystiedot

Puistot 

Hoidamme Rantasalmen kunnan viheralueet teknisen lautakunnan hyväksymän hoitoluokituksen mukaisesti. Hoidossamme on 20 hehtaaria viheralueita.

Yhteystiedot


Kuntatekniikka Sulkava

Vastaamme Sulkavan kunnan alueen yleisten alueiden ylläpidosta ja huollosta. Ostamme katujen kunnossapidon alihankintana paikallisilta yrittäjiltä.

Yhteystiedot