Hyppää sisältöön
Järvi-Saimaan palvelut Oy
FacebookTwitter
Järvisaimaan palvelut Oy

Siivouspalvelu

Pidämme paikat kunnossa ja siistinä

Tuotamme, kehitämme ja markkinoimme kokonaisvaltaisia, kustannuksiltaan kohtuullisia sekä kiinteistöjen arvoa säilyttäviä ylläpito-, perussiivous- ja oheispalveluja Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan kuntien hallinnoimiin kiinteistöihin.

Laadukkaalla siivouksella luomme asiakkaillemme viihtyisän, puhtaan ja terveellisen toiminta- ja elinympäristön.

Siivouspalvelumme takaavat tilojen asianmukaisen hygieenisyden ja viihtyvyyden.

Luonnon hyvinvointi on meille tärkeää, joten käytämme mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia työmenetelmiä ja puhdistusaineita.


Siivouspalvelut Juva

Tuotamme siivous-, puhtaus- ja välinehuoltopalveluja Juvan kunnan hallinnoimiin kiinteistöihin. Oikeaan aikaan ja oikealla menetelmillä tehty siivous auttaa pitämään tilat hyväkuntoisina ja terveellisinä käyttäjille. Siivouspalvelut toteutetaan toiveiden ja siivoustyön mitoituksen mukaisesti. Työtehtäviin sisältyvät ylläpito- ja perussiivouksen lisäksi oheispalvelutehtävät, kuten viherkasvien hoito ja muut avustavat palvelut.

Juvan kunnassa 32 puhtaanapidon ammattilaisesta koostuva tiimimme huolehtii 26 eri kohteesta, jotka käsittävät yhteensä noin 36 400 m2:n alan. Tiimissämme on mm. siivoojia sekä laitos- ja välinehuoltajia. Pyrimme siihen, että palvelumme on tehokasta, joustavaa ja vuorovaikutteista. Huomioimme toiminnassamme aina asiakkaamme tarpeet.

Yhteystiedot


Siivouspalvelut Rantasalmi

Tuotamme siivous- ja puhtaanapitopalveluja Rantasalmen kunnan hallinnoimiin kiinteistöihin. Siivouspalvelumme toteutetaan asiakkaamme toiveiden ja siivoustyön mitoituksen mukaisesti. Työtehtävämme sisältävät ylläpito- ja perussiivouksen lisäksi oheispalvelutehtäviä, kuten viherkasvien hoitoa ja muita avustavia palveluja.

Rantasalmen kunnassa 7 siivousalan ammattilaisen tiimimme huolehtii 10 eri kohteesta, jotka käsittävät yhteensö noin 11 910 m2:n alan. Tiimissämme on mm. siivoojia ja laitoshuoltajia. Pyrimme siihen, että palvelumme on tehokasta, joustavaa ja vuorovaikutteista. Huomioimme toiminnassamme aina asiakkaamme tarpeet.

Yhteystiedot


Siivouspalvelut Sulkava

Tuotamme siivouspalveluja Sulkavan keskuskoulun ja Lohilahden koulun kiinteistöihin.

Siivouspalvelut toteutetaan asiakkaamme toiveiden ja siivoustyön mitoituksen mukaisesti. Työtehtävämme sisältävät ylläpito- ja perussiivouksen lisäksi oheispalvelutehtäviä, kuten viherkasvien hoitoa ja muita avustavia palveluja.

Sulkavan keskuskoulun ja Lohilahden koulun yhteensä noin 6 500 m2:n alan siivouspalvelusta vastaa kolmen siivousalan ammattilaisen tiimi. Pyrimme siihen, että palvelumme on tehokasta, joustavaa ja vuorovaikutteista. Huomioimme toiminnassamme aina asiakkaamme tarpeet.

Yhteystiedot