Järvi-Saimaan Palvelut Oy työkulttuurin kehittäjänä, ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottajana ja alueen elinvoiman rakentajana.

Kehitämme työkulttuuriamme jatkuvasti, koska uskomme että uudistaminen ja uudistuminen on ainut muutosturva tässä alati  muuttuvassa maailmassa. Tarjoamme asiakkaalle enemmän kuin hän osaa odottaa. Meihin käytetyllä eurolla saa eniten arvoa. Kehitämme ja kehitymme kokeillen ja ennakoivasti. Kehittäminen kuuluu meille kaikille työhurjille. Innostumme ja innostamme toisiamme parempaan ja merkityksellisempään. Työkuttuuri lähtee siis teoista. Yhdessä tehdyistä asiakasta ilahduttavista onnistumisista.

Kulttuuri olemme me kaikki. Digitalkkarit ja Sisustavat Siivoojat, Maankäyttömestari ja Elämyskokit. Me yhdessä teoillamme luomme nahkamme päivittäin uudelleen. Muokkaamme kulttuuriamme vähän kuin huomaamattamme. Asiakkaalle merkitykselliseksi, asiakaskokemusta nostattaviksi hetkiksi, kohtaamisiksi, töiksi. Siinä samalla osaamisemme kasvaa koko ajan. Työinnostuksemme myös. Kiihdytämme osaamisen kasvua entisestään, sillä osaaminen on resurssina sellainen, että se kasvaa käytettäessä. Se ei kulu. Yhdessä käytettynä se kasvaa moninkertaisesti.

Koko Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n henkilöstö on mukana tässä uudistumiskykyä ja osaamista kasvattavassa ohjelmakokonaisuudessa. Etenemme kokeillen. Kokeillen paljon ja niistä yhdessä oppien. Uskomme että työinnostus syntyy asiakasrajapinnassa tehtävissä töissä ja  työn rikastamisesta. Jokaisen osaaminen uusilla ja eri tavoilla käyttöön. Tavoitteenamme on yli 200 kokeilua. Me teemme sen. 

Katso alta kuinka työhurja henkilöstömme kehittää.

Hyvinvointia alueelle ja asukkaille - ylivertainen asiakaskokemus.

Ohjelma on alkanut marraskuussa 2017 ja päättyy keväällä 2018. Rahoittajana Työsuojelurahasto (tsr.fi)