Rantasalmella ateriapalvelut tuotetaan kahdessa keittiössä. Mäntylän keittiössä valmistetaan päiväkotien, hoiva- ja kotipalveluiden ateriat. Koulukeskuksen keittiössä valmistetaan ateriat myös Tuusmäen koululle.

Mäntylän keittiö

Lipposenpolku 2,
58900 Rantasalmi

OTA YHTEYTTÄ

SIJAINTI KARTALLA

Rantasalmen Koulun keittiö

Koulutie 6,
58900 Rantasalmi

OTA YHTEYTTÄ

SIJAINTI KARTALLA

Mistä ruokien raaka-aineet tulevat?

Maito ja maitotaloustuotteet

Käyttämämme maito- ja maitotaloustuotteet ovat AINA kotimaisia. Sopimustoimittajamme on Valio Oy.

Liha ja lihatuotteet

Liha ja lihatuotteet ovat AINA kotimaisia. Sopimustoimittajiamme ovat: Atria Suomi OyHKScan Finland Oy ja Saarioinen Oy.

Perunat ja vihannekset

Hankimme perunat ja vihannekset Juha Viinaselta Rantasalmelta.

Vilja- ja leipätuotteet

Vilja- ja leipätuotteet ovat kotimaisia, paikallisten leipureiden tekemiä. Toimittajiamme ovat Savonlinnan Leipurit ja Kotileipomo Siiskonen.

Kananmunat

Hankimme kananmunat lähialueen tuottajilta Rasinrannan tilalta Juvalta.

Marjat ja herukat

Tarjoamamme marjat ja herukat ovat sesonkiaikoina kasvaneet Järvi-Suomen alueen metsissä ja Kulmalan tilalla Sulkavalla.

Kala ja kalatuotteet

Valmistamamme kala-ateriat saavat usein raaka-aineensa lähialueen vesistöistä Kerimäen Kalafile Oy ja Erosen Kala Oy.

Muut tuotteet

Hankimme raaka-aineita myös muilta paikallisilta toimijoilta, mm. valkosipulit Sanna Reposelta Sulkavalta.

Luonnonkala

Keittiömme ottavat vastaan paikallisten toimijoiden pienetkin kalasaaliit ja valmistajat niistä päivän ateriat. Kalaruokia valmistetaan sesongin mukaan: keväällä ja kesällä on enemmän tarjolla muikkuja ja talvella herkutellaan matikoilla.