Saatko ihmiset syttymään ja hommat hoitumaan?

Etsimme Euroopan sosiaalirahaston (ESR) tukemaan kehityshankeeseen Kestävä ja vaikuttava kuntatekniikan palvelumalliin

projektipäällikköä!

”Työtä tehdään silmät auki ja avoimin mielin”

Puhtauspalvelupäällikkö Marita Penttinen

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan kuntien sekä Essoten omistama yhtiö. Toimialueena kuntatekniikka, rakennuttaminen, maankäyttö, kiinteistönhoito, vesihuolto sekä liikunta-, puhtaus- ja ateriapalvelut. Yhtiöllä on noin 140 työntekijää ja liikevaihtoa n. 13 milj. euroa. Yhtiön toiminta-ajatus on hyvinvointia alueelle ja asukkaille. Uskomme yhteistyön voimaan ja meillä on tahtoa, kykyä ja näkemystä uudistaa julkisia palveluja.

”Nykypäivän menestyminen riippuu pitkälti siitä, miten osataan hyödyntää nykyajan digitaalisia ratkaisuja”

Talousjohtaja Riina Lappalainen

Riina Lappalainen

Projektipäällikkönä vastaat Kestävä ja vaikuttava kuntatekniikan palvelumalli -projektin läpiviennistä ja raportoit hankkeen etenemisestä hankkeen ohjausryhmälle. Hanke on strategisesti tärkeä, joten raportoit siitä myös Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n johtoryhmälle. Lähiesimiehesi on yhtiön toimitusjohtaja Jyri Eskelinen. Hankkeen budjetti on noin 340 tuhatta euroa ja hankkeen kohderyhmänä on yli 100 työssäkäyvää. Katso lisää hankesivulta.

”Kuntien hartioita kasvatetaan yhteisyrityksellä ja yritysten yhteistyöllä”

Tekninen johtaja Pekka Lyytikäinen

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan projektijohtamisen taitoa sekä ennen kaikkea vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hankkeen kohderyhmään kuuluu yli 100 kuntatekniikan rautaista ammattilaista. Hanketiimiin kuuluu lisäksesi palvelumuotoilun ja viestinnän asiantuntija, HR/IT-asiantuntija, käyttöinsinööri sekä ulkopuolisia asiantuntijapalveluita.

”Investointien määrä tulee sopeuttaa siihen mitä on varaa ja tarpeen ylläpitää”

Rakennuttamispäällikkö Timo Ruotsalainen

Tarjoamme näköalapaikan, jossa työn merkityksellisyyttä ei tarvitse etsiä. Kuntatekniikka vaikuttaa suoraan ihmisten jokapäiväiseen elämään, hyvinvointiin ja ympäristöön. Voit olla vasta työurasi alussa tai kokenut ammattilainen. Taustasi voi olla monenlainen, eikä haittaa vaikka et tuntisi kuntatekniikkaa entuudestaan. Kerro meille, miksi koet hankkeen omaksesi.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi viimeistään 14.3.2021 osoitteeseen jyri.eskelinen@jarvisaimaanpalvelut.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jyri Eskelinen, toimitusjohtaja
jyri.eskelinen@jarvisaimaanpalvelut.fi
p. 044 417 5243

Toimitusjohtaja Järvi-Saimaan Palvelut Oy