Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan kuntien sekä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän omistama kuntatekniikan yhtiö, joka tuottaa omistajilleen laadukkaita kiinteistöhoidon, kuntatekniikan, rakennuttamisen, ruoka-, liikunta-, puhtaus-, vesihuolto-, kaavoitus- ja maankäyttöpalveluja. Yhtiöllä on noin 150 työntekijää ja liikevaihtoa noin 13 M€. Toimipisteemme sijaitsevat Etelä-Savossa.

Haemme rakennuttajainsinööriä

Rakennuttajainsinöörinä vastaat hankkeiden valmistelusta, vaihtoehtojen arvioinnista, kilpailutuksesta ja koordinoinnista. Tehtävän painopiste on hankkeiden alkuvaiheessa ja osallistut myös tarvearviointeihin yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehtävää hoidetaan yhteistyössä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä on talon sisällä vahva rakennuttamisen, työmaavalvonnan ja kiinteistön ylläpidon osaaminen. Infrahankkeissa tukenasi ovat maankäytön suunnittelun, kuntatekniikan ja vesihuollon osaajamme. Lisäksi tukeudumme vahvoihin arkkitehti- ja suunnittelukumppanuuksiin.

Haluamme tuottaa asiakkaidemme
päätöksentekoon parhaat eväät.

 

Voit olla vasta työuraasi aloittava tulevaisuuden tekijä tai kokenut osaaja, jolla on kokemuksen tuoma kipinä päästä uudistamaan kuntakenttää. Plussaa on esimerkiksi rakentamisen sopimusmallien, kustannuslaskennan ja projektihallinnan osaaminen. Tehtävän painotukset valitaan hakijan ominaisuuksien ja osaamisen mukaan.