Edeltäjän siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme Järvi-Saimaan Palvelut Oy:lle talouspäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen. Talouspäällikön tehtäviin kuuluvat laajasti yhtiön talouden asiantuntijatehtävät, talouden suunnittelu, seuranta sekä talouden hallinnan kehittäminen.

Talouspäällikkönä vastaat yhtiön talouden hallinnasta kokonaisuutena ja vedät taloustiimiä. Sinulla on vahva osaaminen kirjanpidosta ja tilinpäätösraportoinnista sekä näkemystä talouden ja raportoinnin järjestelmistä. Kehität yhtiön talouden suunnittelun ja seurannan käytäntöjä painopistealueena johdon laskenta. Talouspäällikkö kuuluu yhtiön johtoryhmään ja raportoi tehtävässään toimitusjohtajalle. Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, laskentatoimen hallintaa ja riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Järvi-Saimaan Palvelut katsoo rohkeasti kuntatekniikan ja kunnallisen palvelutuotannon tulevaisuuteen. Meidän mallissa päätökset tehdään paikallisesti, mutta käytännöt skaalautuvat. Toimimme läpinäkyvästi ja kehitämme yhteistyötä yli toiminto- ja organisaatiorajojen. Meille keskeisiä arvoja ovat luottamus, rohkeus ja työnilo. Yhtiön visiona on Hyvinvointia alueelle ja asukkaille.

Hyvät vuorovaikutustaidot, tuloksellisuus sekä tiimityöskentely ovat keskeisiä ominaisuuksia talouspäällikön tehtävässä onnistumisen kannalta. Kokemus esimiestehtävistä, henkilöstöhallinnosta ja hankintatoimesta katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme digitalisaatioon liittyvää näkemystä.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa ja yhtiön työllistää n. 140 palvelutuotannon rautaista ammattilaista. Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n omistavat Juvan kunta, Rantasalmen kunta, Sulkavan kunta ja Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essote. Yhtiö toimii kuntatekniikan ja kunnallisen infrastruktuurin eri sektoreilla sekä ateria- ja puhtauspalveluissa. Lisäksi yhtiö toimittaa omistajakunnilleen muun muassa rakennuttamiseen ja kaavoitukseen liittyviä asiantuntijapalveluita.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi viimeistään 11.4.2021 osoitteeseen jyri.eskelinen@jarvisaimaanpalvelut.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Talousjohtaja Riina Lappalainen
riina.lappalainen@jarvisaimaanpalvelut.fi
p. 044 417 5245

Riinan tavoittaa parhaiten:
ti 30.3. klo 8-9
ke 7.4. klo 14 - 15

Toimitusjohtaja Jyri Eskelinen
jyri.eskelinen@jarvisaimaanpalvelut.fi
puh. 044 417 5243.

Jyrin tavoittaa parhaiten:
ti 30.3 klo 8 - 10
ke 31.3. klo 12 - 13
to 8.4 klo 9 - 11

Toimitusjohtaja Järvi-Saimaan Palvelut Oy