Kiitos

antamastanne palautteesta, se on meille arvokasta!

Toteutimme tänä keväänä kaksi asiakastyytyväisyyskyselyä. Ateriapalveluiden asiakastyytyväisyyskysely toteutettiin 16.3.-6.4.2023 välisenä aikana. Laaja asiakastyytyväisyyskysely koko yhtiöstä toteutettiin 9.-31.5.2023 välisenä aikana

Ateriapalveluiden asiakastyytyväisyyskysely sai valtavasti vastauksia - yli 500kpl! Kysely oli suunnattu Juvan, Mäntyharjun, Pertunmaan, Puumalan, Rantasalmen ja Sulkavan alueen koulujen oppilaille ja päiväkotien lapsille sekä henkilökunnalle. Kysely oli samanlainen kaikissa toimipaikoissa ja se järjestettiin ensimmäistä kertaa uusissa toimipaikoissamme Mäntyharjulla, Pertunmaalla ja Puumalassa.

Kyselyssä nousi esille kotimaisuus ja lähiruoka. Vastaajat toivoivat perinteistä ja maistuvaa kotiruokaa sekä vaihtelua ruokalistoihin. Kotimaisia raaka-aineita ja lähiruokaa. Teema- ja toiveruokaviikkoja.

Ateriapalvelut

Hyödynnämme asiakastyytyväisyyskyselystä saatua palautetta toimintamme kehittämiseen. Voit antaa meille palautetta toiminnastamme ympäri vuoden avoimen palautelomakkeen kautta. Alla suora linkki lomakkeeseen.

Anna meille palautetta