Vesihuolto

Vastaamme vedenottamoiden, vesilaitosten, jätevedenpumppaamojen ja puhdistamojen päivittäisestä toiminnasta sekä ylläpito- ja korjaustöistä. Vastaamme myös vesi- ja viemäriverkoston ylläpito- ja korjaustöistä.

Mitä teemme?

Huolehdimme siitä, että lähes 2000 kiinteistölle tulee laatuvaatimukset täyttävää talousvettä mahdollisimman häiriöttömästi ja jätevesijärjestelmät toimivat asianmukaisesti.

Puhtaan veden jakelun turvaaminen

  • Suodatinaltaiden huuhtelut
  • Vesilaitosautomaatio järjestelmän säädöt
  • Mittalaitteiden kalibrointi
  • Pohjavedenkorkeus mittaukset pohjavesialueilla
  • Putkirikkojen kartoittaminen, korjaaminen ja tiedottaminen

Jätevesien käsittelyn turvaaminen

  • Pumppaamojen automaatioasioiden hallinta
  • Pumppaamojen pinnansäätölaitteiden huoltotyöt
  • Viemärilaitosautomaatio järjestelmän säädöt
  • Jätevesipuhdistamon päivittäiset käyttö- ja huoltotyöt
  • Jätevesipumppaamoiden säännöllinen tarkkailu ja päivittäiset huoltotyöt

Sähköinen huoltokirja

Vesihuollon kiireettömät huolto- ja korjaustyöt tulee ilmoittaa sähköisen huoltokirjan kautta. Otamme sinuun yhteyttä, kun työ on suoritettu tai tulossa hoidettavaksi.

Jätä palvelupyyntö

Vesihuolto päivystää 24/7

Kaikki akuutit ongelmatilanteet, kuten viemäritukokset ja vesivuodot tulee aina ilmoittaa puhelimitse!

Tekstiviestit häiriötilanteissa

Toisinaan vedenjakelu on katkaistava, kun ylläpidämme vesihuoltoverkoston toimintavarmuutta. Tiedotamme tekstiviestillä suunnitelluista vesikatkoista Juvalla, Sulkavalla ja Rantasalmella joko etukäteen tai nopeasti äkillisen häiriön johdosta, jotta voit varautua siihen. Jos sinulla on julkisesti saatavilla oleva puhelinnumero, sinun ei tarvitse rekisteröidä sitä asiakasportaaliin. Jos sinulla on käytössäsi työ- tai salaisen liittymän puhelinnumero, on sinun rekisteröitävä puhelinnumerosi, jotta voit saada tekstiviestit. Myös vuokra- tai vapaa-ajan asunnon, kesämökin tai vst. omistaja voi rekisteröidä puhelinnumeronsa siihen osoitteeseen, mikäli vakituinen koti-osoite on muualla.

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Vesihuollon asiakkaita palvellaan vesilaskutus ja liittymien siirtoasioissa Juvalla ja Rantasalmella numerosta: 050 477 5947ja Sulkavalla numerosta: 044 417 5241. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla osoitteesta: vesilaskutus@jarvisaimaanpalvelut.fi

Yhteystiedot

KulutusWeb

Sulkavalla ja Juvalla on käytössä KulutusWeb-palvelu, jonka kautta ilmoitetaan ensisijaisesti vesimittarilukemat. Asiakas pystyy seuraamaan omia laskutustietojaan vuositasolla kolmelta edelliseltä vuodelta. Alla olevan linkin kautta ohjeet palveluun kirjautumiseen.

KulutusWeb

Liittyminen vesijohtoverkostoon

Liittyminen vesijohtoverkostoon tapahtuu oman kunnan kautta, liittymislomakkeet löytyvät nettisivuille. Lisätietoja Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan nettisivuilta.

Veden laatutiedot

Veden hygieenistä laatua seurataan terveydensuojeluviranomaisen toimesta useita kertoja kuukausi- ja viikkotasolla. Talousvesien laatutiedot löytyvät olla olevasta linkistä.

Lue lisää

Vesilinjojen näytöt

Vesilinjojen näytöt tilataan vesihuollon työjohtajan kautta. Vasta-aika näytöille on viisi (5) arkipäivää. Nopeamman aikataulun näytöt ovat laskutettavaa työtä.

Työnjohtaja Veli-Pekka Haataja
Puh. 044 417 5270

Tutustu meihin

Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme huolehtii vesihuollon tehtävästä luotettavasti ympäri vuorokauden. Palvelumme tunnetaan joustavuudesta ja huolellisesta työnjäljestä. Päivystyksemme palvelee 24/7.