Ateriapalvelut

Tarjoamme terveellistä, nautittavaa ja monipuolista kotiruokaa kasvaville lapsille, henkilökunnalle, vanhuksille ja potilaille sekä kotona asuville vanhuksille. Valmistamme ateriat käsityönä, paikallisesti tuotettuina. Tarvittaessa kuljetamme ateriat asiakkaan kotiovelle saakka. Keittiöissämme valmistuu yhteensä lähes 2 000 ateriaa vuoden jokaisena päivänä.

Mitä teemme?

Turvaamme asiakkaidemme hyvän ravitsemustilan, jonka avulla ylläpidetään ja parannetaan terveyttä.

Lapset ja nuoret

Valmistamme ravitsevaa ruokaa kasvaville lapsille ja nuorille alueemme päiväkoteihin ja kouluihin.

Hoiva- ja kotipalveluateriat

Hoiva- ja kotipalvelun asukkaiden ruuissa panostetaan maukkaisiin ja houkuttelevan näköisiin ruokiin. Rakennemuunnellut ateriat valmistetaan tilauksesta.

Lounasruokailu

Valmistamme hyvää ja maukasta lounasruokaa alueen lounasravintoloihin.

Luonnonkala

Meidän valmistamiemme aterioiden kala on usein tullut meille Kerimäen kalafileeltä tai paikallisilta kalastajilta. Keittiömme ottavat vastaan paikallisten toimijoiden pienetkin kalasaaliit ja valmistajat niistä päivän ateriat.

Myös kalaruokia valmistetaan sesongin mukaan: keväällä ja kesällä on enemmän tarjolla muikkuja ja talvella herkutellaan matikoilla.

Kotimaisuus

Käytämme ateriapalveluissa aina kotimaisia liha- ja maitotuotteita.

Lähiruoka

Suosimme laadukkaita, puhtaita raaka-aineita ja mottomme on, mitä lähempää, sen parempi. Suosimalla lähialueen tuottajien tuotteita tuemme alueen elinvoimaa. Hankimme perunat ja vihannekset Juha Viinaselta Rantasalmelta sekä Mannisen perunatilalta Hirvensalmelta. Juurekset ja tuoreet kasvikset, kuten kurkut ja salaatit tulevat sesonkiaikana mm. Päivölän puutarhalta Rantasalmelta sekä Juvalta Salicolta.

Kananmunat saamme Juvalta ja Puumalasta. Leipätuotteemme leivotaan Savonlinnan Leipureiden & Kotileipomo Siiskosen leipomoissa. Tarjoamme marjat ja herukat ovat sesonkiaikoina kasvaneet Järvi-Suomen alueen metsissä.

Tutustu meihin

Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja sitoutunutta, ja innokas kehittämään työtään. Palvelumme on aina laadukasta, joustavaa ja asiakaslähtöistä. Meidät tunnetaan maukkaista aterioista ja värikkäistä salaattipöydistä sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta.