Järvi-Saimaan Palvelut Oy julistaa haettavaksi 2.12.2021
Etsimme ammattitaitoista siivoojaa Juvan vesiliikuntakeskus Sampolaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.1.2022 alkaen tai sovittaessa.
Työaika 38,25 h/vko.
Tehtävän suorittamispaikka työsuhteen alkaessa on Vesiliikuntakeskus Sampola.

Tehtävään valittavalta eduksi painottaen seuraavasti:
1. Asenne, into ja motivaatio siivoustyöhön
2. Työyhteisöön sopeutuva ja hyvät vuorovaikutustaidot
3. Alan työkokemus
4. Toimitilahuoltajan ammattitutkinto tai muu vastaava siivousalan koulutus.

Työ edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että ryhmätyöhön, joustavuutta, halua kehittää omaa työtä ja oman työn suunnittelutaitoja.

Etsimme henkilöä, jolla on intoa, motivaatiota ja oikeaa asennetta. Henkilöltä odotetaan tiimityön taitoja ja sitoutumista haettuun tehtävään.
Meillä on mahdollisuus kouluttautua oppisopimuskoulutuksella alalle tai hankkia lisäosaamista.
Jos omaat edellä mainitut ominaisuudet liity ihmeessä iloiseen työhurjaan joukkoomme.

Palkkaus AVAINTES mukainen.

Tehtävään valituilta on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja huumetesti terveyden tilastaan.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 15.12.2021 klo 16 mennessä puhtauspalvelupäällikkö Marita Penttiselle osoitteeseen Juvan Hyvinvointikeskus, Sairaalatie 3, 51900 Juva tai sähköpostilla marita.penttinen@jarvisaimaanpalvelut.fi.

Puhtauspalvelut
Tuotamme, kehitämme ja markkinoimme kokonaisvaltaisia, kustannuksiltaan kohtuullisia sekä kiinteistöjen arvoa säilyttäviä ylläpito-, perussiivous- ja oheispalveluja Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan kuntien hallinnoimiin kiinteistöihin.
Laadukkaalla ja asiakaslähtöisellä siivouksella luomme asiakkaillemme viihtyisän, puhtaan ja terveellisen toiminta- ja elinympäristön.
Siivouspalvelumme takaavat tilojen asianmukaisen hygieenisyyden ja viihtyvyyden.
Luonnon hyvinvointi on meille tärkeää, joten käytämme mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia työmenetelmiä ja puhdistusaineita.
Lisätietoja antaa puhtauspalvelupäällikkö Marita Penttinen puh. 040 7652 471, marita.penttinen@jarvisaimaanpalvelut.fi