Sulkavan Geopark-kohde Linnavuori sai uuden laiturin

Hanke käynnistynyt:  Maaliskuu 2023 Hanke päättynyt:  Maaliskuu 2023

Sulkavan geopark-kohde Linnavuori sai uuden laiturin. Laituriremontin toteutti Sulkavan paikallinen yrittäjä, Narias Oy.

Sulkavan linnavuori on suosittu retkeilykohde ja alueella vierailee kesäisin lukuisia matkailijoita mantereen kautta sekä vesiteitse. Laiturin uusiminen täytyi toteuttaa talvella jäiden aikaan ja tarvikkeet paikalle kuljetettiin jäiden kautta.

Toteutus talvella tuli myös edullisemmaksi, kun ei tarvittu mm. erillistä lauttaa työn toteutukseen.

Jani Sairanen | Narias Oy

Sulkavalainen rakentamiseen erikoistunut yritys Narias Oy on Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n puitesopimuskumppani. Solmimme viime vuoden aika 15 puitesopimuskumppanuutta Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan alueella paikallisten yritysten kanssa. Narias Oy toimii JSP:n puitesopimuskumppanina rakennusteknisissä hankkeissa ensisijaisena yrittäjänä Sulkavalla. Yritys on Juvalla on 3. ja Rantasalmella 4. toimittajana.

Puitesopimuksella töitä tilataan osa-alueittain ja paikkakunnittain sopimustoimittajilta pääsääntöisesti tarjouskilpailun sijoittumisjärjestyksessä siten, että toimeksiantoa tarjotaan ensimmäiselle toimittajalle ja mikäli tämä ei voi suorittaa toimeksiantoa esitetyssä aikataulussa, niin järjestyksessä seuraavalle.