Henkilöstötyössä Hannea innostaa sen laaja ja monipuolinen tehtäväkenttä, yhdessä tekeminen ja ihmisten auttaminen.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n uudeksi henkilöstöpäälliköksi on nimitetty tradenomi (YAMK) Hanne Kostamoinen, 45. Hannella on pitkä ja monipuolinen kokemus henkilöstö- ja työhyvinvointityöstä. Viimeisimpänä hän on työskennellyt työhyvinvoinnin asiantuntijana Eloisan Mintissä -työhyvinvointihankkeessa ja sitä ennen kymmenen vuotta HR-asiantuntijana Osuuskauppa Suur-Savossa. Henkilöstötyössä Hannea innostaa sen laaja ja monipuolinen tehtäväkenttä, yhdessä tekeminen ja ihmisten auttaminen. 

 

"Järvi-Saimaan Palvelut Oy:ssä minua veti puoleensa sen paikallisuus. Haluan olla mukana luomassa parempaa työelämää, hyvinvointia ja palveluita Etelä-Savoon, eteläsavolaisille ihmisille. Olen kuullut hyvää organisaatiosta, siellä töissä olevista ihmisistä ja tavoista toimia. Tämä positiivinen työnantajakuva ja henkilöstöpäällikön tehtävän monipuolisuus sai minut hakemaan tehtävään"

Hanne Kostamoinen

Kuva: Kontrastia / Pihla Liukkonen

''Valintaprosessin kuluessa Hannen vankka työkokemus ja persoona vakuuttivat meidät siitä, että hän on paras valinta yrityksen uudeksi henkilöstöpäälliköksi. Monipuolinen kokemus yrityksen henkilöstö- sekä työhyvinvoinnin parissa on suuri voimavara ja odotankin innolla näkeväni hänen tuoman lisäarvon yritykselle, sen työntekijöille siis meille kaikille. Toivotan Hannelle menestystä hänen tulevassa tehtävässään''

Talousjohtaja Veli-Matti Kurtti | Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Hanne Kostamoinen aloittaa henkilöstöpäällikön tehtävässään 20.11.2023 

 

Lisätietoja: 

Hanne Kostamoinen, p. 050 370 1105
Talousjohtaja Veli-Matti Kurtti, p. 044 417 5245