JSP:n tekninen johtaja ja toimitusjohtajan sijainen Pekka Lyytikäinen jää omasta aloitteestaan pois yhtiön palveluksesta. Pekan työsuhde yhtiöön jatkuu maaliskuulle 2024, jota ennen Pekka pitää kertyneet lomat ja vapaat pois.

Omasta puolestani kiitän luottamuksesta, yhteistyöstä ja menneistä vuosista. Kaikella on aikansa.

Pekka Lyytikäinen | Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Pekka Lyytikäinen on toiminut avainrooleissa JSP:n alusta alkaen. Teknisen alan tietopääoma sekä paikallistuntemus on valtava. Pekka on ollut mukana hurjassa määrässä investointihankkeita ja kantanut vastuuta läpi koko teknisen sektorin.

Pekalle yhtiön missio hyvinvointia alueelle ja asukkaille on ollut todella sydämen asia. Hän on toteuttanut sitä työhurjalla asenteella. Teknisen toimialan lisäksi Pekka on aktiivisesti edesauttanut strategian toteuttamista koko yhtiön tasolla. Kiitän lämpimästi Pekkaa valtavasta panoksesta yhtiön ja näiden seutujen hyväksi! Lisäksi kiitän omasta ja koko työyhteisön puolesta työtoveruudesta, yhteistyöstä ja tuestasi. Yhteisesti arjessa, hankkeissa ja häiriötilanteissa koetut hetket jäävät elämään. Hienosta työstä on syytä olla ylpeä ja kiitollinen!

Jyri Eskelinen | Järvi-Saimaan Palvelut Oy

''Pekan filosofia on, että aina pitää kyseenalaistaa myös omaa toimintaa ja toimintatapoja. Operatiivisen toiminnan ja investointihankkeiden lisäksi Pekka onkin panostanut voimakkaasti teknisen toimialan prosessien ja järjestelmien kehitykseen. Tähtäimenä on ollut se, että tieto kulkee ja että tietoa myös sitoutuu järjestelmiin ja prosesseihin. Pekan seuraaja ei aloitakaan tyhjän päältä, vaan pääsee jatkamaan rakentamista'' , Jyri jatkaa.

Tiivistä yhteistyötä yhtiön hallituksen kanssa

Tekninen johtaja ja toimitusjohtajan sijainen Pekka Lyytikäinen on esittänyt perustellut pohdinnat päätöksensä pohjaksi. Hallituksen puolesta esitän hänelle parhaimmat kiitokset esimerkillisestä vastuunkannosta ja kehitystyöstä sekä teknisen toimialueen johdossa että toimitusjohtajan sijaisena.

Aira Kietäväinen, hallituksen puheenjohtaja | Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Rekry - tekninen johtaja

Yhtiö käynnistää välittömästi uuden teknisen johtajan rekrytoinnin. Tavoitteena on, että uusi henkilö ehtisi aloittaa jo ennen kuin Pekka jää pois, mikä tukisi tiedon siirtoa. Teknisen johtajan rekry julkaistiin perjantaina 15.9. Hakuaikaa on sunnuntaihin 8.9. saakka. Lue lisää tästä.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jyri Eskelinen
puh. 044 417 5243
jyri.eskelinen@jarvisaimaanpalvelut.fi