Tiedotimme keskiviikkona Juvalla suurentuneesta vedenkulutuksesta. Pyysimme kiinteistöjä tarkastamaan omat kulutuspisteensä mittari- ja putkirikkojen varalta. Vettä kuluu edelleen tavallista enemmän.

Juvan Taipaleen ja Ylämaan alueella todettiin suurentunutta vedenkulutusta keskiviikkona 10.1.2024. Keskiviikko-iltapäivänä Ylämaan alueen kiinteistöltä löytyi putkivuoto ja olimme yhteydessä kiinteistönomistajaan.

Taipaleen alueelta löytyneen vuodon määrä oli vain joitakin kymmeniä kuutioita vuorokaudessa. Tällä hetkellä vettä kuluu edelleen normaalia enemmän, joten on vahva epäily, että muuallakin on vuoto.

Anne Ruotsalainen | Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Viime viikkojen pakkaset ovat aiheuttaneet jäätymisiä kiinteistöjen järjestelmissä, joten jossain muuallakin voi olla jäätymisen aiheuttama vaurio. Toki on mahdollista, että vuoto ilmenee vesilaitoksenkin linjasta. Tilanne on meillä tiiviissä tarkkailussa. Kiitos alueen asukkaille yhteistyöstä!

Pyydämme kiinteistöjä tarkastamaan omat kulutuspisteensä mittari- tai putkirikkojen varalta. Vauriohavainnoista pyydämme ilmoittamaan vesihuollon päivystysnumeroon 0400 255 195 tai vesihuoltopäällikölle 050 400 8011.

Lisätietoja:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen
anne.ruotsalainen@jarvisaimaanpalvelut.fi
Puh. +358504008011