Laaja vedenjakelukatko Sulkavan taajaman alueella 2.11 klo: 14 alkaen

 

Alanteentien vesijohtosaneerauksessa uusittu runkolinja otetaan käyttöön keskiviikkona 2.11. Liitostöiden aikana vedenjakelu on keskeytetty osassa taajamaa. Vedenjakelukatko alkaa noin klo: 14 ja sen arvioitu kesto on 12 tuntia. Myös pidempään katkoon tulee kuitenkin varautua. Katkon laajuus on suuri osa kirkonkylän taajamasta sekä Rauhaniemen alue. 

 

Yksityisasiakkaita tiedotetaan katkosta ensisijaisesti tekstiviesteillä. Huomioitavaa on, että järjestelmä hyödyntää operaattoreiden julkisia puhelinnumerotietoja. Yhteystietonsa voi lisätä järjestelmään osoitteessa www.jarvisaimaanpalvelut.fi/palvelut/vesihuolto/hairiotiedotteet/.

 

Suosittelemme varaamaan vettä astioihin käyttövedeksi, sekä wc- istuimen huuhtelua varten. Katkon aikana vettä voi noutaa omiin astioihin osoitteissa Koulutie 8 (Yhtenäiskoulu) ja Hallitie 9 (Keskusvarikko).

 

Tilaaja: Sulkavan Palvelut Oy
Urakoitsija: Laamavuori Infra Oy
Rakennuttaja: Järvi-Saimaan Palvelut Oy

 

Aiheeseen liittyviin kysymyksiin vastaa Sulkavan Palvelut Oy:ltä toimitusjohtaja Antti Hulkkonen, antti.hulkkonen@sulkava.fi ja Järvi-Saimaan Palvelut Oy:ltä vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainen.

 


Saitko meiltä tekstiviestin vesikatkosta? Ilmoitamme tekstiviestillä suunnitellut vesikatkot ja äkilliset häiriötilanteet kiinteistökohtaisesti. Ilmoita omat yhteystietosi!

Ilmoita omat tietosi