LAITERIKKO LOHILAHDEN VEDENOTTAMOLLA

Tiedotimme Sulkavan Lohilahdella tapahtuneesta laiterikosta raakaveden pumppaukseen liittyen keskiviikkona 12.7.2023 klo 18.15. Laiterikon vuoksi vedenpaine verkostossa oli erittäin heikko ja pyysimme rajoittamaan veden käyttöä. Pääsimme korjaamaan laiterikkoa torstaina 13.7.2023 ja tiedotimme illalla korjaustöiden jatkumisesta viikolla 29, tarvittavien varaosien saavuttua.

Tiedotimme tiistaina 18.7.2023 klo 10.40 Lohilahden vedenottamon laiterikon korjaustöiden jatkumisesta torstaina 20.7 klo 8 alkaen. Verkostoveden piirissä olevia kehotettiin varautumaan aamupäivän aikana vesikatkoon, kesto arviolta max. 2h. Kaikista muutoksista informoitiin asukkaita tekstiviestijärjestelmän kautta.

 

KORJAUSTYÖT VALMISTUIVAT

Lohilahden vedenottamolla korjaustyöt saatiin torstaina 20.7.2023 klo 12.20 päätökseen. Vedenjakeluverkossa paine on normaali. Kiitämme Lohilahden asukkaita kärsivällisyydestä häiriötilanteen aikana!

Lisätietoja:
Vesihuoltopäällikkö Anne Ruotsalainenanne.ruotsalainen@jarvisaimaanpalvelut.fiPuh. 050 400 8011

 


Tiedotamme tekstiviestillä suunnitelluista vesikatkoista Juvalla, Sulkavalla ja Rantasalmella joko etukäteen tai nopeasti äkillisen häiriön johdosta, jotta voit varautua siihen. Jos sinulla on julkisesti saatavilla oleva puhelinnumero, sinun ei tarvitse rekisteröidä sitä asiakasportaaliin. Jos sinulla on käytössäsi työ- tai salaisen liittymän puhelinnumero, on sinun rekisteröitävä puhelinnumerosi, jotta voit saada tekstiviestit. Myös vuokra- tai vapaa-ajan asunnon, kesämökin tai vst. omistaja voi rekisteröidä puhelinnumeronsa siihen osoitteeseen, mikäli vakituinen koti-osoite on muualla.

Ilmoita omat tietosi