Mia Hassinen (49) on nimitetty Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n (JSP) uudeksi palvelujohtajaksi. Hassinen saa vastuulleen yhtiön suurimman liiketoiminta-alueen ateria- ja puhtauspalvelut. Mia Hassinen aloittaa uudessa tehtävässään 15.4.2024 liittyen samalla yhtiön johtoryhmään.

Hyvä ruoka ja puhtaat tilat ovat mukana jokaisen asiakkaamme arjessa ja vaikuttavat siihen, miten jaksetaan leikkiä, oppia, tehdä työtä ja kuinka toimintakyky säilyy koko elämän ajan. Odotan innolla henkilöstön ja asiakkaiden tapaamista ja sitä, että pääsen mukaan kehittämään Järvi-Saimaan Palveluiden ateria- ja puhtauspalveluita.

Mia Hassinen | Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Mia Hassinen tuo JSP:lle syvällistä ymmärrystä ateria- ja puhtauspalveluiden toimialasta sekä palveluliiketoiminnan johtamisesta. Hassinen siirtyy yhtiöön Saimaan Tukipalvelut Oy:n vastuullisuus- ja hankintavastaavan tehtävästä. Tätä ennen Hassinen on toiminut yli 20 vuotta Mikkelin kaupungin palveluksessa, josta viimeiset noin 10 vuotta ruoka- ja puhtauspalvelut tulosyksiköstä vastaavana palvelujohtajana. Hassinen on koulutukseltaan palveluliiketoiminnan restonomi (YAMK) sekä ravitsemispalveluiden restonomi (AMK).

Palvelujohtajan tehtävä on yhtiössä uusi ja sillä on meille suuri strateginen merkitys. Mialla on vahvat näytöt ateria- ja puhtauspalveluiden johtamisesta ja uudistamisesta. Hänellä on kyky pitää langat käsisään ja vahva ymmärrys siitä, että työvoimavaltaisella alalla joukkuepeli ratkaisee. Saamme huippuvahvistuksen porukkaamme!

Jyri Eskelinen | Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n toimitusjohtaja

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Juvan, Rantasalmen, Sulkavan, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kuntien sekä Eloisan omistama palveluyhtiö. Toimialojamme ovat ateriapalvelut, puhtauspalvelut kiinteistönhoito, kuntatekniikka, liikuntapalvelut, vesihuolto, rakennuttaminen ja maankäyttö. Vuoden 2023 liikevaihto oli 15,4 miljoonaa euroa. Ateria ja puhtaus on toimialoistamme suurin ja sen osuus viime vuoden liikevaihdosta oli hieman yli puolet. Työllistämme noin 200 henkilöä. Avoinna ollut palvelujohtajan tehtävä keräsi 10 hakijaa, joista neljä valittiin haastatteluihin ja kaksi henkilöarviointivaiheeseen.