Etsimme jatkuvasti tekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin ateria- ja puhtauspalveluihin. Tarve on kaikissa toimipaikoissamme: Mäntyharjulla, Juvalla, Pertunmaalla, Puumalassa, Rantasalmella ja Sulkavalla.

Haku sijaisrekisteriin

Käytämme sijaistarpeissa Kuntarekryn sijaispankkia. Meillä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia muutamasta tunnista viikkoihin kestävään sijaisuuksiin. Sijaisuuksiin rekrytoidaan alan ammattilaisia sekä opiskelijoita osaamisen mukaan. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta ja toimeen tarttuvaa asennetta.  Sijaisena valitset itse missä yksiköissä haluat työskennellä ja Kuntarekryn käytettävyyskalenterin avulla merkitset ajankohdat, jolloin olet käytettävissä. Tarjolla olevista sijaisuuksista saat tiedon tekstiviestitse ja/tai sähköpostitse.

Voit hakea Järvi-Saimaan Palveluiden sijaisuuksia Kuntarekryn avoimien työpaikkojen kautta ja rekisteröitymällä Kuntarekry.fi:n käyttäjäksi. Täytä hakemus huolellisesti ja ylläpidä tietosi ajan tasalla järjestelmässä. Jos sijainen ei vastaanota yhtään työvuoroa tai ei päivitä omaa kalenteriaan 3 kuukauteen, siirtyy hänen hakemuksensa ei-käytettävissä tilaan. Järjestelmä lähettää automaattisen muistutusviestin tästä sijaiselle, kun viimeisimmästä hakemuksen muokkauksesta tai vastaanotetusta työvuorosta on kulunut 2 kuukautta.

Näin järjestelmä kutakuinkin toimii:

  1. Hakija saa tiedon sijaisuudesta ilmoitettuun matkapuhelinnumeroon.
  2. Hakija vastaa viestiin, mikäli haluaa ottaa sijaisuuden vastaan.
  3. Hakija saa vahvistusviestin sijaisuudesta.

Lisätietoja: rekrytointi@jarvisaimaanpalvelut.fi 

Tutustu sijaisuuksiin ja lähetä hakemus!

Lähetä hakemus

Sijaishakijan sivut:

Rekisteröidy sijaiseksi tai päivitä tietojasi Kuntarekry-palvelussa:

Kirjaudu