Kun heräät aamulla mennäksesi töihin, millaisilla ajatuksilla suuntaat kohti uutta päivää? Lähdetkö liikkeelle innostuneena ja odottavaisin mielin, mitä uusi päivä tuokaan tullessaan? Ajatteletko, että pääset toteuttamaan itseäsi ja edessä on mukava päivä, tulipa eteen sitten millaisia asioita tahansa?

Työnilo näkyy asiakkaillemme hyvinä palveluina ja laatuna. Töihin on kiva tulla ja työpäivän aikana saa tehdä paljon merkityksellisiä asioita. Työ tuottaa meille hyvinvointia, koska se tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta. Samalla kasvamme myös ihmisinä. Työ innostaa ja saamme kokea erilaisia onnistumisia. Työ tuottaa iloa, kun voi nähdä työnsä tuloksen.

Työn imu syntyy, kun löytää työn merkityksen. Kun arvostamme työtämme viriävä ilo heijastuu koko työyhteisöön. Arkityöstä voi nauttia, vaikka se ei aina olisikaan pelkästään kivaa tai helppoa. Tärkeää on ymmärtää oma panoksensa osana koko JSP:n toimintaa.

Kehitys- ja henkilöstöpäällikkö Jenni Rytkönen

Voimme hyvin, kun saamme olla omia persoonia niin työssä kuin vapaa-ajalla. Ja siihenhän meillä JSP:ssä on lupa. Työhön antaa lisämaustetta, kun meillä on mahdollisuus hyödyntää omia henkilökohtaisia voimavaroja, kokemusta ja osaamista myös ammattiroolin ulkopuolelta.

Työkavereiden kannustus ja tuki lisäävät työniloa. Osallisuus ja yhteisöllisyys lisäävät voimavarojamme. Meillä Järvi-Saimaan Palveluissa on käynnissä Arjen Sankarit-haaste, jossa kehutaan työkaveria ja ilmiannetaan hänet arjen sankariksi. Sen tarkoituksena on kasvattaa meidän kaikkien työniloa.

 

Yhteisen hyvän rakentamiseen tarvitaan kaikkien panosta.
Työntekeminen hymyssä suin. Ilolla ja innostuksella.