Sulkavalla on otettu käyttöön vesimittarilukemien sähköinen ilmoittaminen KulutusWeb-palvelun kautta.

Vesimittarilukemat halutaan ensisijaisesti Kulutus-Webin kautta. Kulutus-Webissä asiakas pystyy myös seuraamaan omia laskutustietojaan vuositasolla kolmelta edelliseltä vuodelta.

Vesilukemien sähköinen ilmoittaminen tapahtuu osoitteessa: https://www.kulutus-web.com/sulkava

Tunnistautumiseen käytetään käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka käyttäjä luo ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Tähän rekisteröitymiseen tarvitaan sähköpostiosoite varmistusviestiä varten sekä kulutuspisteen ja mittaritunnuksen numerot, jotka löytyvät laskulta tai mittarinlukukortilta.

Vaihtoehtona on edelleen paperinen mittarinlukukortti, mikäli sähköinen ilmoittaminen ei ole mahdollista. Aikaisemmasta poiketen lukemia ei enää oteta vastaan puhelimitse tai sähköpostitse.

Mittarinlukukortit postitetaan asiakkaille marraskuun loppuun mennessä. Lukemat tulee toimittaa perjantaihin 10.12.2021 mennessä. Sulkavan kunnan vesilaskutusta hoitaa Järvi-Saimaan Palvelut Oy.

Sulkavan Palvelut Oy on päättänyt ottaa käyttöön 1.1.2022 alkaen vesilaskutuksen perusmaksun ja hinnasto on päivitetty.

Käy katsomassa hinnasto ja oma perusmaksusi Sulkavan kunnan nettisivulta: https://sulkava.fi/asuminen-ja-ymparisto/vesihuolto/ – Liitteet – Vesitaksat ja hinnasto 1.1.2022 alkaen.pdf

Perusmaksut laskutetaan asiakkailta neljässä erässä normaalin vesilaskutuksen yhteydessä.

Perusmaksut ovat olleet valtaosassa Suomea ja lähialueillakin käytössä jo pitkän aikaa. Perusmaksun käyttöönotolla pyrimme takaamaan laadukkaan talousveden toimituksen, sekä turvallisen jäteveden poisjohtamisen jatkossakin!

Lisätietoja antaa:

Sari Honkanen (kulutus-web ja laskutus) puh 044 417 5241, sähköposti vesilaskutus@jarvisaimaanpalvelut.fi

Antti Hulkkonen (perusmaksu ja hinnasto) puh. 044 417 5205, antti.hulkkonen@sulkava.fi