Olemme käyttöönottaneet EU-direktiivin mukaisen ilmoituskanavan (whistleblowing). Ilmoituskanavan kautta voi tehdä ilmoituksen epäilemästä väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta nimettömästi.

Ilmoita väärinkäytöksestä

Ilmoituskanava on Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n sisäinen kanava, jossa voit tehdä ilmoituksen epäilemästäsi väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta. Väärinkäytös ja muu moitittava tai epäeettinen toiminta voi olla huolimattomuudesta tai osaamattomuudesta johtuvaa, tahallista tai jopa rikokseksi katsottavia tekoja tai laiminlyöntejä. Ilmoituksen tekijän tulee olla vakuuttunut ilmoituksensa faktojen todenperäisyydestä sekä toimia aina rehellisesti ja vilpittömästi. Ilmoituskanava ei ole oikea paikka esimerkiksi henkilökohtaisen tyytymättömyyden ilmaisemiseen. Perättömiä syytöksiä ei pidä esittää.

Lain 1171/2022  1 luvun 2 § soveltamisalat.

Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti

Ilmoitus on lähtökohtaisesti anonyymi, mutta halutessaan ilmoittaja voi jättää omat yhteystietonsa. Käsittely on kaikissa tapauksissa luottamuksellista. Ainoastaan valtuuttamamme henkilöt saavat tiedon ilmoituksesta ja käsittelevät niitä. Henkilöllisyytesi ja lähettämäsi tiedot on suojattu ja käsittelemme ilmoituksesi luottamuksellisesti ilmoittajien suojelua koskevan direktiivin vaatimusten mukaisesti.

Käsittelyn aikana saatamme pyytää sinulta tarvittaessa lisätietoja. Tällöin saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi, jonka jälkeen voit kirjautua tunnuksillasi Viestikanavaan, jotta voit nähdä sinulle lähettämämme viestit ja halutessasi vastata niihin. Mikäli ilmoitat henkilöllisyytesi, saat vastaanottokuittauksen seitsemän arkipäivän kuluessa. Muussa tapauksessa vastaamme kolmen kuukauden kuluessa, mihin toimenpiteisiin olemme ryhtyneet. Saat näiden viestien saapumisesta ilmoitukset antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tee ilmoitus

 

Kuka ilmoituksen voi tehdä

Ilmoituskanava tarjoaa kaikille yhtiön työntekijöille, toimittajille, asiakkaille sekä sidosryhmille mahdollisuuden ilmoittaa havaitsemistaan toimista, jotka eivät ole yhtiömme toimintaperiaatteiden mukaisia ja voivat vahingoittaa yksilöitä, yhtiötämme tai ympäristöä.

Asiakaspalaute

Huomioithan, että asiakaspalautteet eivät kuulu tähän kanavaan. Avointa palautetta voit jättää nettisivuillamme olevan lomakkeen kautta.

Anna palautetta

 

Lisätietoja

talousjohtaja Veli-Matti Kurtti
veli-matti.kurtti@jarvisaimaanpalvelut.fi
puh. 044 417 5245

Rekisteröityminen palveluun

Ilmoituksen tekeminen vaatii rekisteröitymisen viestintäkanava-järjestelmään. Luo käyttäjätunnus, joka ei sisällä henkilötietojasi, kuten nimeä tai syntymäaikaa. Käyttäjätunnuksella pääset kirjautumaan sisään palveluun, eikä se välity yritykselle josta teet ilmoituksen.

Rekisteröinnissä antamasi sähköpostiosoite ei välity yritykselle, josta teet ilmoituksen. Sähköpostiosoitetta käytetään vain kadonneen salasanan palautuksessa.

Mikään ilmoittajan antama tieto (kuten rekisteröitymisessä käytetty sähköpostiosoite tai IP-osoite) ei välity missään muodossa eteenpäin, ja ilmoittajan tunnistaminen ei ole mahdollista näiden tietojen perusteella.

Tee ilmoitus