Järvi-Saimaan Palvelut Oy tukee vuosittain seuroja, järjestöjä ja tapahtumia Etelä-Savon alueella. Perusteena yhteistyölle ja sponsoroinneille ovat yhtiömme missio: Hyvinvointia alueen asukkaille, omistajille ja yhteistyökumppaneille. Tuemme kohteita, jotka tukevat suoraan tai välillisesti paikallisen asukkaiden hyvinvointia tai edistävät terveyttä.

Vuoden 2022 aikana Järvi-Saimaan Palvelut Oy tukivat paikallisesti ja valtakunnallisesti omistajakuntiemme alueella:

KKL mestaruushiihdot

KKL mestaruushiihdot järjestettiin Rantasalmella 19.-20.2.2022, Harjupirtin maastossa. Tapahtuma oli valtakunnallisesti merkittävä. Sponsoroimme KLL-kilpailuiden toimitsijatakkeihin logot ja mainoksen käsiohjelmaan.

Kun KLL -hiihtokisat järjestettiin edellisen kerran Rantasalmella vuonna 2007, oli yksi voittajista nyt jo kolminkertainen Olympiavoittaja Iivo Niskanen, joka otti silloin kultamitalin 15 -vuotiaiden poikien sarjassa.

Lähde: KKL.fi

Juvan urheilukalastajien piirinmestaruuspilkkikisat

Juvan urheilukalastajien piirinmestaruuspilkkikisat järjestettiin Juvalla 9.4.2022. Sponsoroimme tapahtumaan alueen kunnossapidon, joka toteutettiin osittain omalla kalustolla. Lisäksi sponsoroimme paikallisen yrittäjän toteuttamaa kunnossapitoa.

Kuurojen olympiakisat Brasiliassa

Sponsoroimme kehitys- ja henkilöstöpäällikkömme tarvikehankintoja kuurojen olympiakisoihin keväällä 2022. Pistooliampuja Jenni Rytkönen nimettiin Suomen kisajoukkueeseen, joka osallistui kuurojen olympialaisiin toukokuussa Brasiliassa.

JiiKoo junnut

Kesällä tuimme junioritoimintaa Juvalla. Sponsoroimme JiiKoo junnujen (2013-2017 syntyneiden joukkue) peliasuja.

Juva Pesis ja SuurSavo halli

Sponsoroimme Juva Pesistä ja Rantasalmella sijaitsevaa SuurSavohallia katsomomainoksilla.

Sulkavan suursoudut

Olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä Sulkavan Suursoutujen kanssa, joka toteutui myös tänäkin vuonna. Sulkavan ruokapalveluiden henkilökunta oli järjestämässä ruokahuoltoa tapahtumassa. Yhteistyö oli tärkeä tapahtuman järjestämisen kannalta. Tapahtuma keräsi vuonna 2022 lähes 2 000 osallistujaa, joka on lähes sama määrä kuin Sulkavalla on yhteensä asukkaita.