Vuoden alussa Järvi-Saimaan Palvelut Oy:n ateriapalvelut laajentuivat Pertunmaalle, Mäntyharjuun ja Puumalaan. Laajentuminen toi tullessaan uusia tuulia ja mahdollisuuksia, joka tarkoittaa toiminnan tavoitteellista kehittämistyötä kaikissa toimipaikoissamme. Olemme tehneet yhteistyösopimuksen keväälle 2023 Juvan Partalan Kuninkaankartanon yrittäjä Paula Tegelbergin kanssa ateriapalveluiden asiantuntijapalveluista. Paula jalkautuu toimipaikkoihimme katsomaan arjen työtä ja tutustuu toimintatapoihimme. Häneltä löytyy osaamista, kokemusta ja asiantuntemusta.

"Olen toiminut monenlaisissa tehtävissä Kuopiossa, niin sairaalassa, palvelutalossa kuin yhteiskeittiössäkin. Vahvinta osaamistani on etenkin erityisruokavaliot sekä ikääntyneiden ravitsemus. Yrittäjänä koen, että on hienoa saada olla osa tiimiä, ja kehittää palveluita yhdessä. Yhdessä työntekijöiden ja esihenkilöiden kanssa tehtävällä työllä saadaan aikaan käytännön kannalta parhain tulos. Kun asiat on sisältäpäin kunnossa ja samassa linjassa kaikilla keittiöillä, on kehitystyötä helpompi jatkaa taas eteenpäin. Oman työni jäädessä hetkeksi tauolle, olen iloinen voidessani jatkaa töitä kiinnostavassa ja uudistuvassa ympäristössä."

Tavoitteena on kevään aikana koota kehittämissuunnitelma ateriapalveluihin, jonka pohjalta katsotaan tulevaisuuteen ja tarkennetaan kehittämistoimenpiteitä. Kehittämistyöllä tulevaisuudessa tavoitellaan yhtenäisiä toimintatapoja, laadukkaita palveluita ja sujuvia prosesseja. Ateriapalveluiden päällikkö Annikki Tarvainen ja kehitysjohtaja Jenni odottavat innolla tulevaa projektia. ​​​​​​​

Kerromme matkan varrella kuulumisia lisää!