Kehitys- ja henkilöstöpäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty YTM Tohtorikoulutettava Jenni Rytkönen, 40. Rytkönen toimii samalla yhtiön henkilöstön osaamisen ESR-kehityshankkeen projektipäällikkönä.

Jenni Rytkönen siirtyy Järvi-Saimaan Palveluille Vaalijalan kuntayhtymästä, jossa hän on toiminut palvelupäällikkönä ja monipalvelukeskuksen johtajana. Tätä ennen Jenni on toiminut mm. Mikemet Oy:ssä henkilöstö- ja palvelupäällikkönä. Rytkösellä on yli 10 vuoden johtamiskokemus, pääpainona kehittäminen ja henkilöstöasiat. Hänellä on kokemusta myös useiden laajojen kehityshankkeiden synnyttämisestä ja koordinoinnista.

Talouspäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Executive MBA, Tradenomi Veli-Matti Kurtti, 52. Kurtti saa vastuulleen myös yhtiön hankintakäytäntöjen kehittämisen kokonaisuutena.

Veli-Matti Kurtilla on yli 20 vuoden johtamiskokemus pankki- ja vakuutusalalta nimikkeillä hallintojohtaja, paikallisjohtaja, myyntijohtaja ja palvelujohtaja. Viime vuonna Kurtti lähti hakemaan uutta suuntaa uralleen ja hän siirtyykin Järvi-Saimaan Palveluille Puumalan seurakunnan talouspäällikön tehtävästä.

Molemmat aloittavat 17.5.2021. Järvi-Saimaan Palveluiden henkilöstön osaamisen kehittämishanke Kestävä ja vaikuttava kuntatekniikan palvelumalli käynnistyi 2/2021. Hankebudjetti on n. 340 tuhatta euroa, josta ESR-rakennerahastotuki on 80 %. Yhtiön nykyinen talousjohtaja Riina Lappalainen siirtyy kesällä Järvisydän yritysryhmän palvelukseen. Lappalaisen vastuulla on ollut talous-, henkilöstö- ja tukipalveluiden kokonaisuus, joka nyt vastuutetaan uudelleen:

”Viimeinen kaksi vuotta on ollut voimakkaan järjestelmäkehityksen aikaa, jossa Riinan panos ja kokemus on ollut elintärkeä. Nyt kehittämisen painopiste siirtyy strategian mukaisesti henkilöstön osaamiseen ja kumppanuuksiin. Saimme hyvin hakemuksia ja nyt oli sopiva hetki vahvistaa kokonaisuutta. Jenni ja Veli-Matti tuovat mukanaan vahvan kokemuksen ja myös sopivasti uutta ajattelua yhtiöön! Lisäksi iloitsen siitä, että Riinan panos alueella jatkuu, vaikkakin toisen yrityksen palveluksessa.”

toteaa toimitusjohtaja Jyri Eskelinen.