Sulkavalla ateriapalvelut tuotetaan keskitetysti Kissankellon keskuskeittiöllä. Ruoka jaetaan Sulkavan keskuskoulun ja päiväkoti Touhulan yksiköille, jossa se hoidetaan omana työnä.
Sulkavan Kissankellon keittiö
Sulkavan Koulun keittiö
Mistä ruokien raaka-aineet tulevat?
![Ruokapalvelut (2)](https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/wp-content/uploads/2021/01/Ruokapalvelut-2.png)
Maito ja maitotaloustuotteet
Käyttämämme maito- ja maitotaloustuotteet ovat AINA kotimaisia. Sopimustoimittajamme on Valio Oy.
![Ruokapalvelut (3)](https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/wp-content/uploads/2021/01/Ruokapalvelut-3.png)
Liha ja lihatuotteet
Liha ja lihatuotteet ovat AINA kotimaisia. Sopimustoimittajiamme ovat: Atria Suomi Oy, HKScan Finland Oy ja Saarioinen Oy.
![Ruokapalvelut (10)](https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/wp-content/uploads/2021/01/Ruokapalvelut-10.png)
Perunat ja vihannekset
Hankimme perunat ja vihannekset Juha Viinaselta Rantasalmelta.
![Ruokapalvelut (8)](https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/wp-content/uploads/2021/01/Ruokapalvelut-8.png)
Vilja- ja leipätuotteet
Vilja- ja leipätuotteet ovat kotimaisia, paikallisten leipureiden tekemiä. Toimittajiamme ovat Savonlinnan Leipurit ja Kotileipomo Siiskonen.
![Ruokapalvelut (7)](https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/wp-content/uploads/2021/01/Ruokapalvelut-7.png)
Kananmunat
Hankimme kananmunat lähialueen tuottajilta Rasinrannan tilalta Juvalta.
![Ruokapalvelut (9)](https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/wp-content/uploads/2021/01/Ruokapalvelut-9.png)
Marjat ja herukat
Tarjoamamme marjat ja herukat ovat sesonkiaikoina kasvaneet Järvi-Suomen alueen metsissä ja Kulmalan tilalla Sulkavalla.
![](https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/wp-content/uploads/2021/01/Ruokapalvelut.png)
Kala ja kalatuotteet
Valmistamamme kala-ateriat saavat usein raaka-aineensa lähialueen vesistöistä Kerimäen Kalafile Oy ja Erosen Kala Oy.
![Ruokapalvelut (4)](https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/wp-content/uploads/2021/01/Ruokapalvelut-4.png)
Muut tuotteet
Hankimme raaka-aineita myös muilta paikallisilta toimijoilta, mm. valkosipulit Sanna Reposelta Sulkavalta.
![Ruokapalvelut (1)](https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/wp-content/uploads/2021/01/Ruokapalvelut-1.png)
Luonnonkala
Keittiömme ottavat vastaan paikallisten toimijoiden pienetkin kalasaaliit ja valmistajat niistä päivän ateriat. Kalaruokia valmistetaan sesongin mukaan: keväällä ja kesällä on enemmän tarjolla muikkuja ja talvella herkutellaan matikoilla.
Oivahymy
Keittiöidemme elintarvikevalvonnan tulokset löytyvät Oivahymy -sivustolta. Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta.