Juvan ateriapalvelut tuotetaan keskitetysti Juvakodin keittiössä. Keittiössä valmistuvat ateriat päiväkoteihin, kouluille, palvelutaloille ja terveyskeskuksen asiakkaille, kotiin kuljetettavia aterioita.
Aterioita valmistuu huimat 1200 kappaletta päivässä!
Juvakodin keittiö
Martti Talvela -kampus
Mistä ruokien raaka-aineet tulevat?
Maito ja maitotaloustuotteet
Käyttämämme maito- ja maitotaloustuotteet ovat AINA kotimaisia. Sopimustoimittajamme on Valio Oy.
Liha ja lihatuotteet
Liha ja lihatuotteet ovat AINA kotimaisia. Sopimustoimittajiamme ovat: Atria Suomi Oy ja HKScan Finland Oy.
Perunat ja vihannekset
Hankimme perunat Juha Viinaselta, Rantasalmelta ja vihannekset Mestariviljelijöiltä, Juvalta.
Vilja- ja leipätuotteet
Vilja- ja leipätuotteet ovat kotimaisia, paikallisten leipureiden tekemiä. Toimittajiamme ovat Savonlinnan Leipurit ja Kotileipomo Siiskonen.
Kananmunat
Hankimme kananmunat paikalliselta tuottajalta Rasinrannan tilalta Juvalta.
Marjat ja herukat
Tarjoamamme marjat ja herukat ovat sesonkiaikoina kasvaneet Järvi-Suomen alueen metsissä ja Rovelan viljelmiltä, Joroisista.
Kala ja kalatuotteet
Valmistamamme kala-ateriat saavat usein raaka-aineensa lähialueen vesistöistä Kerimäen Kalafile Oy ja Erosen Kala Oy.
Muut tuotteet
Hankimme raaka-aineita myös muilta paikallisilta toimijoilta, mm. Sappion luomutilalta, Juvalta ja Aten Marja-Aitalta, Mäntyharjulta.
Luonnonkala
Keittiömme ottavat vastaan paikallisten toimijoiden pienetkin kalasaaliit ja valmistajat niistä päivän ateriat. Kalaruokia valmistetaan sesongin mukaan: keväällä ja kesällä on enemmän tarjolla muikkuja ja talvella herkutellaan matikoilla.
Oivahymy
Keittiöidemme elintarvikevalvonnan tulokset löytyvät Oivahymy -sivustolta. Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta.