Mäntyharjun ateriapalvelut tuotetaan Huhmarin ja koulun ravintolan keittiössä paikallisesti Mäntyharjulla. Mustikkatassun keittiö toimii arkipäivisin jakelukeittiönä.

Ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö Minna Ahonen

puh. 040 527 5708
minna.ahonen@jarvisaimaanpalvelut.fi

Sairaalantie 3
52700 Mäntyharju

Koulun keittiö

Lääkärikuja 2
52700 Mäntyharju

Ruokapalveluvastaava Leila Laitinen
leila.laitinen@jarvisaimaanpalvelut.fi
puh. 050 3459 829

Huhmarin keittiö

Sairaalantie 3
52700 Mäntyharju

Ruokapalveluvastaava Sari Kumpuvaara
sari.kumpuvaara@jarvisaimaanpalvelut.fi
puh. 040 5132 119

Mustikkatassun keittiö

Teletie 8
52700 Mäntyharju

Ruokalistat

Huhmarin ravintola

Mäntyharjun lähikuntoutusosasto

Mäntyharjun Palvelutalo

Savoset Mäntyharju ja Ruskahovin päiväkeskus

Mistä ruokien raaka-aineet tulevat?

Maito ja maitotaloustuotteet

Käyttämämme maito- ja maitotaloustuotteet ovat AINA kotimaisia. Sopimustoimittajamme on Valio Oy.

Liha ja lihatuotteet

Liha ja lihatuotteet ovat AINA kotimaisia. Sopimustoimittajiamme ovat: Atria Suomi Oy ja Saarioinen.

Perunat ja vihannekset

Hankimme perunat ja vihannekset Meira Novalta ja Itä-Suomen Palvelutukku Oy:ltä.

Vilja- ja leipätuotteet

Vilja- ja leipätuotteet saapuvat Pekan Leivältä, lähileipää Heinolasta.

Marjat ja herukat

Tarjoamamme marjat ja herukat ovat sesonkiaikoina kasvaneet Järvi-Suomen alueen metsissä. Toimittajana paikallinen tuottaja Vierulan tila sekä Astikkala ja MeiraNova.

Kala ja kalatuotteet

Valmistamamme kala-ateriat saavat usein raaka-aineensa lähialueen vesistöistä. Toimittajina Liukkosen kala, MeiraNova, Barosn’s Food ja Itä-Suomen Palvelutukku.

Oivahymy

Keittiöidemme elintarvikevalvonnan tulokset löytyvät Oivahymy -sivustolta. Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta.

Tulokset