Hyppää sisältöön
Järvi-Saimaan palvelut Oy
FacebookTwitter
Järvisaimaan palvelut Oy

Kiinteistönhoito

Kiinteistöt kunnossa kaikin puolin

Huollamme ja ylläpidämme kuntien omistamia kiinteistöjä Juvalla, Rantasalmella ja Sulkavalla. Suunnittelemme kulloisenkin kohteen vaatimat kiinteistönhoitotarpeet tarkasti asiakkaan kanssa. Voimme huolehtia sekä kiinteistöjen sisätiloista että ulkoalueista, toteuttaa erilaisia kiinteistöjen korjaustoimia ja hoitaa myös talonmiehen tehtäviä.

Kiinteistönhoito Juva

Tuotamme Juvan kunnan omistamien kiinteistöjen talonmies- ja korjaustyöpalveluja. Huolehdimme 74 kiinteistökohteesta, joiden pinta-ala on yhteensä 66 367 m2.

Kiinteistönhoidon palveluihimme kuuluvat sisä- ja ulkoalueiden hoito ja kunnossapito sekä erilaiset kiinteistöjen korjaukset. Suunnitelmallisella ja ennakoivalla kiinteistönhoidolla takaamme kiinteistön toimivuuden ja viihtyisyyden koko kiinteistön elinkaaren ajan. Jokaiselle kiinteistölle on tehty kiinteistöhoitosopimukset ja budjetit, joiden puitteissa palvelut tuotetaan. Vastaamme mm. koulujen, terveyskeskuksen, päiväkotien, kunnanviraston, yrityskiinteistöjen ja KOY Lammentaustan (Aravat 1-6) hoidosta ja kunnossapidosta.

Asiakkaiden käytössä on huoltokirja, jonka avulla voi jättää palvelupyyntöjä, vikailmoituksia ja seurata reaaliaikaisesti, mitä toimenpiteitä kiinteistössä tehdään ja miten työt edistyvät.

Yhteystiedot


Kiinteistönhoito Rantasalmi

Rantasalmella vastaamme kunnan kiinteistöjen ylläpidosta ja huollosta.

Yhteystiedot


Kiinteistönhoito Sulkava

Sulkavalla vastaamme kiinteistöjen ylläpidosta ja huollosta. Kiinteistöhuoltomme piiriin kuuluvat kunnanviraston lisäksi kirjasto, Leppäkuja, aravatalot, Tehola, päiväkeskus, vanhainkoti, vuodeosasto, keskuskoulu, opettajain asuintalo, paloasema, vanha kunnanvirasto ja keskusvarasto sekä vesi- ja viemärilaitoksen päivystys.

Sulkavan tiimiimme kuuluu myös lvi-asentaja. Mikäli tarvitset apua lvi-peruskorjauksessa tai uudisrakennuskohteessa, ota yhteyttä Asko Björniin puh. 044 417 5263.

Yhteystiedot